Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Revin ploile. Vreme de toamnă toată luna. Prognoza meteo până în august

Tuesday, 17 July 2018, 10:09 Sursă: REALITATEA.NET

Miercuri, vreme în general instabilă. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial şi descărcări electrice frecvent în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona montană şi local în celelalte regiuni. Pe arii restrânse vor fi cantităţi de apă mai însemnate şi condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în special la munte, dar şi asociat ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21-22 de grade în depresiuni şi în nordul Moldovei şi 31 de grade la Giurgiu si Călăraşi.

În București, spre seară vor fi ploi de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Dimineaţa, 16-18 grade si temperatura maximă, in jurul a 29 de grade.

Joi, vremea se va menţine instabilă în cea mai mare parte a ţării. Vor fi averse, trecător însoţite de descărcări electrice, pe arii extinse în nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi munte şi local în celelalte regiuni. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar izolat pot fi cantităţi de apă mai însemnate şi condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în sud-vest şi sud, dar şi la munte, cu viteze mai mari în Carpaţii Meridionali. Temperaturile maxime nu mai ajung la 30 de grade, vor fi cuprinse între 23 şi 29 de grade, cu cele mai mari valori în sud.

În Bucureşti, vremea va fi în general instabilă. Vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Dimineata, 17-19 grade si temperatura maximă, 27...29 de grade.

Potrivit meteorologilor, ploile vor continua în toată luna iulie, temperaturile urmând să fie tot modeste în cea mai mare perioadă.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA