Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

România, lovită de fenomene meteo EXTREME: cod GALBEN de furtuni și grindină. HARTA potopului

Thursday, 23 July 2020, 11:44 Sursă: Realitatea.net

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ - COD GALBEN

Interval de valabilitate: 23 iulie, ora 10:30 – 23 iulie, ora 23:00
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată
Zone afectate: conform textului și hărții;

În intervalul menționat, în vestul, nordul și centrul țării și local în sud și est, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Îndeosebi în intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 30...50 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Imagine

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 24 iulie, ora 12:00 – 25 iulie, ora 10:00
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică
Zone afectate: conform textului;

În intervalul menționat, la deal și la munte, precum și în centrul teritoriului, apoi și în vest și sud-vest, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 30...35 l/mp.

Până la sfârșitul acestei săptămâni vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată îndeosebi în jumătatea de vest a țării, la deal și la munte.

 

Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA