Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea se schimbă de Paști. Prognoza meteo pentru 1 Mai

Monday, 25 April 2016, 10:13 Sursă: REALITATEA.NET

”Primăvara nu este anormal să fie oscilații de temperatură de la o zi la alta, dar ceea ce iese în evidență este această amplitudine mare în intervale scurte de timp - scăderi de temperatură de mai mult de 15 grade Celsius în doar 24 sau 48 de ore -. Noapte avem temperaturi chiar și sub zero grade”,  a declarat Meda Andrei, meteorolog de serviciu ANM, la Realitatea TV.

Meteorologul precizează că în unele zone va apărea bruma, un fenomen periculos în această perioadă mai ales în zonele cu vegetație multă.

Vremea se încălzește de Paști 

Cu toate acestea, vremea se îmbunătățește de Paști. La 1 Mai este posibil ca la malul mării să se vadă soarele, informează meteorologul, pentru Realitatea TV.

Vremea va fi mult mai bună decât în aceste zile și s-ar putea ca de 1 Mai, pe litoral să fie în jur de 18 grade Celsius. Nu este exclus ca din loc în loc să apară și o ploaie de scurtă durată. ”Deocamdată, pare că de 1 Mai vor fi ploi mai ales în partea de vest a țării”, a mai adăugat Meda Andrei.

Recordul absolut al lunii aprilie este de 35,5 grade înregistrat în 1985. La București, cel mai cald în aprilie a fost în 1998 - 32 de grade. 


Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA