Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste bună pentru Halep! Schimbarea importantă anunțată de WTA

Wednesday, 24 July 2019, 16:13 Sursă: REALITATEA.NET

Începând din acest an, locul de desfășurare pentru Turneul Campioanelor va fi altul – Shenzhen, China, în loc de Singapore. Perioada: 27 octombrie – 3 noiembrie.

Câştigătoarea Turneului Campioanelor va încasa cel mai mare premiu din istoria tenisului – 4,75 de milioane de dolari, mai mult decât campioana de la US Open, care reprezenta recordul până acum (3,85 de milioane de dolari). 

Turneul Campioanelor reprezintă al cincilea cel mai prestigios eveniment al anului în circuitul WTA, după cele patru turnee de Mare Șlem. Participă cele mai bune opt jucătoare ale sezonului, în funcție de rezultatele obținute și implicit de clasamentul mondial.

Simona Halep (27 de ani, locul 4 WTA) este aproape calificată la Turneul Campioanelor. După triumful de la Wimbledon, constănțeanca ocupă locul doi în clasamentul pe 2019, cu 4.427 de puncte, după australianca Ashleigh Barty, care are 4.885 de puncte. 

Vezi pe realitateasportiva.net care este conditia pusă de organizatori pentru ca jucătoarea care va cuceri turneul să poată încasa fabuloasa sumă de 4,75 de milioane de dolari.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT