Ministrul Vela anunță RESTRUCTURĂRI și REORGANIZĂRI în Poliție

Thursday, 05 December 2019, 20:45 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat schimbări majore în poliție. Mai mult, ar putea fi înființată o secție specializată în dispariții. 

Marcel Vela a declarat, joi seara, că la nivelul Ministerului de Interne a fost demarată o acțiune de reorganizare și restructurare. Mai mult, o secție specializată în dispariții ar urma să fie înființată în fiecare județ din țară. 

”Suntem în permanentă alertă. Ieri la Caraș-Severin, astăzi la Vaslui a fost reținut un polițist pentru 24 de ore prin acțiunea polițiștilor din cadrul ministerului. Încercă, evident să schimbăm în bine imaginea ministerului. Polițiștii adevărați au luat atitudine și măsuri împotriva celor care prin anumite fapte aduceau o imagine neplăcută ministerului. În viitor vom continua activitatea de curățenie, să îi spunem așa, prin care toți polițiștii care nu respectă legea vor fi analizați, iar în urma acestor analize vor fi sesizate organele de cercetare penală sau sancționați administrativ. 

Suntem în faza în care analizăm reorganizarea, restructurarea, eficientizarea ministerului. Prin aceste măsuri vom ajunge și în ipostaza în care vom propune ca măsură legislativă să avem și o componentă specializată pe dispariții de persoane. Asta ar însemna ca la nivelul fiecărui inspectorat județean de poliție vor fi polițiști care se vor ocupa de tot ceea ce ține de acest domeniu de infracționalitate”, a precizat Marcel Vela la un post de televiziune.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-05 21:48:33
Schimbati legea !? Cine e presupus infractor sau complice ...

Sa fie suspendat imediat fara plata si dat afara cind se formuleaza o acuzare ... Triplati cifrele de scolarizare la Cimpina si se rezolva in citiva ani cu toti ciordeii ...

Alte articole din: Ultimele Stiri