Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

UPDATE Ceremonia în care Simona Halep va prezenta trofeul va fi ÎN INTERIORUL Arenei Naționale

Monday, 11 June 2018, 09:06 Sursă: REALITATEA.NET

În anunț se precizează faptul că accesul tuturor celor care vor să vină și să o vadă pe Simona Halep este permis de la ora 18:00. 

www.realitatea.net redă mai jos comunicarea oficială:

"Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru toti, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizeaza astazi, de la ora 20.00, la Arena Nationala - in interiorul Arenei, o ceremonie in cadrul careia marea noastra campioana, Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor trofeul Roland Garros!

Toti cei care vor sa o vada pe Simona Halep sunt asteptati la Arena Nationala! Accesul va fi permis de la ora 18,00. Intrarea este libera. Vom reveni cu detalii".

 ---------------------------------------------------------------------
Știrea inițială

Simona Halep revine astăzi în ţară, după ce a câştigat turneul de la Roland Garros. Sportiva noastră ajunge pe Aeroportul Henri Coandă la ora 16:15.

Simona Halep va fi întâmpinată de președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, precum și de către ceilalți membri ai Comitetului Director al FRT, la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional “Henri Coandă”, notează Realitateasportivă.net.

Apoi, sportiva în vârstă de 26 de ani va prezenta o copie a trofeului cucerit la Roland Garros, în cadrul unei ceremonii care va fi organizată, de la ora 20:00, în fața Arenei Naționale din Capitală, nu pe stadion.

Simona Halep a cerut inițial o aprobare pentru un eveniment într-o piață, dar Primăria București l-a programat în fața Arenei Naționale, nu pe stadion, "din cauza timpului prea scurt pentru aprobările necesare", conform GSP.

Astfel, Simona Halep le va prezenta românilor, în fața Arenei Naționale, copia trofeului cucerit la Roland Garros. Replica trofeului Suzanne Lenglen, atribuit campioanelor de la Roland Garros, este copia fidelă a cupei câștigate de Simona Halep la Paris. Originalul rămâne la Federația Franceză de Tenis.

“Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru toți, în parteneriat cu Federația Română de Tenis, organizează mâine, 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Națională, în fața zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetățean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor trofeul Roland Garros! Toți cei care vor să o vadă pe marea noastră campioană sunt așteptați la Arena Națională! Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin și Basarabiei. Intrarea este liberă“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei.

Simona Halep a câștigat trofeul Roland Garros, iar acum culege roadele. Sportiva noastră a pozat pentru ședința foto oficială organizată în fiecare an pentru câștigătoarea finalei.

În complexul care găzduieşte turneul de la Paris, liderul WTA a purtat o rochie neagră şi a sărutat trofeul.

Până în 2015, festivitatea avea loc la Turnul Eiffel.

Simona Halep, imagini de senzație, în rochie neagră, cu trofeul Roland Garros

Simona Halep a câștigat finala Roland Garros în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 în fața jucătoarei americane Sloane Stephens. 

Simona Halep avea prima șansă împotriva puternicei jucătoare americane. A fost pentru a 3 oară în finala la Roland Garros, turneul ei de suflet. 

”Vreau să mulțumesc tuturor. În ultimul game am simțit că nu mai pot respira. Am încercat să nu repet ce s-a întâmplat acum un an. E uluitor ce s-am întâmplat aici. Nu pot să cred”, a spus Simona Halep imediat după meci, în fața unui public extaziat de victoria româncei.

Simona Halep a vorbit despre importanța Roland Garros-ului, la 10 ani după victoria obținută la juniori aici.

”Parisul este orașul special pentru mine, Mă bucur că s-a întâmplat aici acest lucru”, a spus Simona Halep.

Sloane Stephens a ținut să o felicite pe Simona Halep după ce românca a luat primul Grand Slam al carierei, iar americanca se gândește, deja, la ediția viitoare de la Roland Garros.

“Nu e trofeul pe care l-am dorit, e cel pe care l-am primit. Felicitări, Simona Halep, pentru primul trofeu de Grand Slam. Prefer să pierd în faţa numărului 1 mondial. Felicitări ţie şi echipei tale.

Echipa mea a fost uimitoare, vă mulţumesc pentru sprijin. Le mulţumesc tuturor care se ocupă de turneu.

Sunteţi uimitori şi fără voi nu am avea un turneu atât de furmos şi ne vedem la anul”, a spus Stephens, după ce a pierdut cu Simona Halep.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT