Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bombă: un boxer a mărturisit că a ucis 90 de femei

Wednesday, 28 November 2018, 21:33 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit "Le Point", dacă ceea ce a mărturisit americanul este adevărat, va fi declarat cel mai sângeros criminal în serie din Statele Unite. În timp ce poliţia poate confirma 30 dintre cele 90 de crime pe care şi le atribuie, el afirmă că doar victimele sunt în măsură să îi recunoască faptele. Spre surprinderea anchetatorilor, arată o memorie foarte bună în privinţa detaliilor, locurilor şi chipurilor, conform Mediafax.

Născut în Georgia în 1940, Samuel Little a fost crescut de o mamă prostituată. A dus o viaţă de hoinar şi a ajuns de mai multe ori după gratii pentru furturi şi consum de droguri.

El spune că ţintea femei singure, drogate, prostituate, de regulă de culoare sau hispanice. Le lovea, apoi le strangula în timp ce se masturba. În unele cazuri, le viola.

A fost arestat ultima dată în 2012 în cadrul unei anchete privind uciderea a trei femei în perioada 1987-1989 în Los Angeles. Anchetatorii au ajuns la el în baza probelor ADN şi l-au găsit într-un cămin pentru persoane fără adăpost din Kentucky. Adus în faţa instanţei, s-a declarat nevinovat şi a insultat familiile victimelor. Condamnat la închisoare pe viaţă şi fără speranţă, a început din vara anului trecut să-şi mărturisească faptele. De atunci, a dezvăluit 90 de crime comise între 1970 şi 2005.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT