Christian Karembeu aduce CUPA MONDIALĂ în România

Wednesday, 19 February 2014, 17:20, Sursă: REALITATEA.NET

Trofeul Cupei Mondiale de fotbal se va afla la Bucureşti în perioada 3-5 martie, urmând a fi expus în cadrul Băneasa Shopping City, unde fanii îl vor putea admira.

Adaugă părerea ta

Traseul Turneului Trofeului Cupei Mondiale a început în septembrie 2013 cu o ceremonie oficială la Rio de Janeiro şi parcurge mai mult de 148.000 de kilometri în decursul a nouă luni, prin 90 de ţări.

"Prestigiosul trofeu este însoţit la Bucureşti de fostul campion mondial Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA. La această ediţie, ambasadorul pentru România al Trofeului Cupei Mondiale este fostul internaţional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generaţiei de aur, participant la trei ediţii consecutive ale Cupei Mondiale", se mai arată în comunicatul otganizatorilor.

"Cele mai dragi amintiri din perioada de fotbalist sunt legate de participarea la Cupa Mondială. Îmi amintesc cu emoţie că, acum 20 de ani, am fost aproape de acest trofeu, la Mondialul din Statele Unite, când, cu puţină şansă, am fi jucat o semifinală de vis cu Brazilia, gazda de anul acesta. Acest trofeu este cel mai important simbol al fotbalului mondial şi, din acest motiv, este o onoare să fiu ambasador pentru ţara mea. Cu siguranţă că prezenţa lui printre fanii din România este un motiv de bucurie şi fotografia cu trofeul va rămâne o amintire memorabilă pentru noi toţi", a declarat Ilie Dumitrescu.