Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tricolorii vor purta tricouri speciale la amicalul cu Italia

Friday, 13 November 2015, 14:09 Sursă: REALITATEA.NET

FRF a decis să comande sponsorului tehnic un echipament special pentru jocul contra squadrei azzura, numerele urmând să fie negre și pe ele trecute numele tuturor victimelor din Colectiv. De obicei, numerele pe echipamentul galben al echipei naționale sunt albastru deschis, anunţă digisport.ro.

În plus, jucătorii au anunțat că vor dona o parte dintre primele de calificare la Euro 2016 familiilor victimelor. Se va ține de asemenea un moment de reculegere în memoria celor decedați în clubul bucureștean în urmă cu două săptămâni. Nu se știe încă sigur, dar e posibil ca și o parte din încasările din bilete să fie donate familiilor victimelor.

Miercuri seara, tricolorii alături de tot staful tehnic au mers la locul tragediei, unde au aprins lumânări și s-au recules.

Partida amicală Italia - România este programată marți, pe 17 noiembrie, de la ora locală 20:45 (21:45 ora României), pe stadionul Renato Dall'Arra din Bologna.
 
După fix 5 ani!
Ultima întâlnire dintre cele două reprezentative datează din 2010, când, tot pe 17 noiembrie, la Klagenfurt, într-un amical, cele două echipe au remizat, scor 1-1. România și Italia s-au întâlnit și la ultima prezență a ”tricolorilor” la Campionatul European. Pe 13 iunie 2008, la Zurich, scorul a fost tot egal, 1-1. Goluri marcate de Adrian Mutu, respectiv Christian Panucci.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT