Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tony Fernandes neagă că doreşte să vândă echipa de Formula 1 Caterham

Wednesday, 28 May 2014, 15:04 Sursă: Mediafax

"Grupul Caterham nu este de vânzare. Iubim ce am construit şi suntem în căutarea de noi investitori. Este adevărat că grupul caută în mod activ investiţii suplimentare pentru a-şi îndeplini planurile ambiţioase de dezvoltare", a declarat Fernandes, 50 de ani, într-un comunicat al echipei.

Presa malaysiană a scris că Fernandes, propritarul companiei AirAsia şi acţionar majoritar al clubului Queens Park Rangers, nou-promovat în Premier League, speră să-şi vândă echipa de Formula 1 Caterham pentru 430 de milioane de euro.

Creată în 2009, sub numele de Team Lotus, apoi rebotezată Caterham, echipa a debutat în Formula 1 în 2010 şi, până în prezent, nu a obţinut niciun punct în Campionatul Mondial. În ianuarie, Fernandes a avertizat cu privire la posibila sa retragere din Formula 1, din cauza lipsei rezultatelor.

La Marele Premiu al Principatului Monaco, disputat duminică, pilotul suedez Marcus Ericsson a fost foarte aproape de a obţine primul punct pentru Caterham, după ce a ocupat locul 11, prima poziţie care nu punctează.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT