Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tomas Ryde, out de la naţionala de handbal a României! S-a ridicat şi a plecat nervos din sală

Tuesday, 07 January 2020, 09:28 Sursă: Realitatea.NET

Lui Ryde i s-au reproşat rezultatele obţinute de naţionala României în grupele principale, unde “tricolorele” au suferit eşecuri la scor în meciurile cu Rusia, Suedia şi Japonia, scrie Fanatik. Suedezul a fost chestionat cu privire la selecţia efectuată pentru Campionatul Mondial, în condiţiile în care el spunea că a făcut o selecţie bazată pe defensivă, însă a suferit eşecuri dure: 9 goluri cu Rusia, 12 goluri cu Suedia şi 17 goluri împotriva Japoniei.

Tomas Ryde a dat explicaţii şi referitor la prezenţa soţiei sale atât la Jocurile Olimpice din 2016, cât şi la Campionatul Mondial din 2019. Suedezul a spus în şedinţă că soţia sa a fost adusă în staff-ul echipei naţionale pe post de “mental coach” astfel încât să aibă discuţii cu fetele şi să le mobilizeze.

Selecţionerul a dat vina pe unele jucătoare care ar fi fost indisciplinate în vestiar şi a condamnat atitudinea mai multor handbaliste pe parcurusul turneului final. Imediat după ce a văzut votul, 7 voturi pentru demitere, 4 împotrivă, Ryde a ieşit nervos din sală, mai scrie sursa citată.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT