Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

“Țețe” Moraru e categoric: ”Hagi a fost un mare jucător, dar Maradona a fost șeful fotbaliștilor din toate timpurile!”

Thursday, 26 November 2020, 16:15 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Lumea fotbalului este în doliu după decesul legendarului fotbalist argentinian, Diego Armando Maradona!

“Țețe” Moraru este de părere că argentinianul Diego Maradona este cel mai mare fotbalist din istorie, peste ceea ce au arătat brazilianul Pele sau Lionel Messi și spune că Gică Hagi nu poate fi comparat cu legenda sud-americană.

Fostul portar al României și-a reamintit momentele în care a jucat împotriva legendarului star argentinian și a vorbit despre modul preferențial în care era tratat Diego Maradona.

 “Am fost cu echipa națională să jucăm împotriva selecționatei jucătorilor străini din Spania. Meciul a fost la Vigo și s-a terminat 2-2, după care ne-au bătut la penalty. Atunci a jucat și ”Maradona din Carpați”, marele Gică Hagi. Cred că a fost debutul lui atunci. Antrenorul selecționatei lor era Alfredo Di Stefano, iar Maradona a marcat la loviturile de departajare.

Diego avea un apartament separat în hotel, cu terasa lui. Nu cobora la masă, îi duceau mâncarea sus, în cameră. Dacă ieșea pe terasa apartamentului se strângeau imediat mii de oameni la balconul lui și începeau să cânte! Era deja vedetă, dacă nu mă înșel, era campion mondial de tineret.

Mi s-a părut interesant, și venea cumva ca o dovadă a valorii lui Maradona, faptul că ceilalți nu erau deranjați de tratamentul preferanțial de care avea parte Diego. Chiar l-am întrebat pe Kempes care e treaba și mi-a zis de atunci ‘Nu vă mirați, el o să ajungă Dumnezeul fotbalului! Veți vedea!’ a declarat Moraru pentru Pro Sport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT