Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabi Tamaş a fost arestat în Israel! Beat, conducea cu 205 km/h

Tuesday, 26 March 2019, 16:04 Sursă: REALITATEA.NET

Tamaş a fost oprit pe autostradă şi reţinut de poliţie după ce maşina în care se afla circula cu 205 km/h pe autostrada Haifa – Tel Aviv, unde limita de viteză este de 90 km/h!

Israelienii nu au publicat numele jucătorului la solicitarea Poliţiei: “În această seară, un ofiţer care lucra pe teren a surprins o maşină care circula cu 205km/h. A început să-l urmărească şi l-a oprit după câţiva kilometri. Vorbind cu şoferul care era alături de două femei, poliţistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică şi că trăia în Israel de un an şi jumătate. Poliţistul a simţit mirosul de alcool din maşină iar şoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege”.

Fostul internaţional se află în prezent la tribunalul din Petah Tikva, unde așteaptă să fie judecat.

Tamaş nu este la prima abatere la care riscă să fie sancţionat. În 2014, a fost arestat pentru ultraj după ce, tot sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat cu forţa într-o scară de bloc din Bucureşti.

În Israel, Tamaş a semnat o clauză cu privire la viaţa extrasportivă atunci când a bătut palma cu patronul lui Hapoel Haifa.

Mai multe informaţii, pe realitateasportiva.net


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT