Speranțe pentru Dinamo! „Stadion de 30 de milioane de euro”

Friday, 08 March 2019, 14:21, Sursă: REALITATEA.NET

Primăria Sectorului 2 al Capitalei negociază cu fostul acționar dinamovist Nicolae Badea pentru a renunța la drepturile asupra bazei sportive din Ștefan cel Mare. Autoritățile locale promit construirea unui stadion modern, în valoare de 30 de milioane de euro.

Adaugă părerea ta

Recent, George Cosac, președintele CS Dinamo, a blocat proiectul noului stadion, dorind să fie rezolvat litigiul privind stadionul vechi. Cosac nu agreează dărâmarea velodromului din Ștefan cel Mare.

Președintele clubului Dinamo, Alexandru David, a avertizat că viitorul ‘câinilor roșii’ este sumbru fără o nouă arenă în ‘Ștefan cel Mare’, în cel mai scurt timp.

„Nu vrem ca Dinamo să devină clubul Primăriei. Vrem doar să modernizăm baza sportivă. Vom lua chirie prin care să acoperim costurile funcționării, iar baza va fi deschisă mai multor utilizări, nu doar echipei Dinamo, care are tradiție acolo. Cei de la Ministerul de Interne s-au blocat singuri prin niște contracte făcute de-a lungul timpului, fapt ce împiedică modernizarea stadionului.”

Citește continuarea declarației viceprimarului Sectorului 2, Dan Cristian Popescu pe realitateasportiva.net.

Stadionul Dinamo ar fi trebuit să fie gata pentru EURO 2020, pentru a fi folosit ca teren de antrenament pentru echipele naționale care vor juca la București. Din cauza problemelor juridice, proiectul nu a fost preluat în cadrul programelor Companiei Naționale de Investiții.