Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şoc în tenis! O importantă jucătoare, abuzată de tatăl ei

Wednesday, 15 November 2017, 17:03 Sursă: REALITATEA.NET

În volumul apărut săptămâna trecută, Dokic, fostă număr patru mondial în august 2002, descrie modul dur în care a fost tratată de părintele ei Danir de-a lungul carierei ei de jucătoare, conform Agerpres.

Câștigătoare a 6 turnee WTA, semifinalistă la Wimbledon în 2000, Dokic a dat dovadă de mare curaj pentru a-și povesti povestea și consecințele devastatoare ale violenței din familie, a apreciat WTA.

''WTA este fermă în angajamentul său de a oferi un mediu respectuos, sănătos și sigur pentru toate jucătoarele din WTA și a lucrat îndeaproape cu Jelena pe tot parcursul carierei sale în circuitul WTA. Ne bucurăm că a reușit în cele din urmă să-și întrerupă tăcerea'', se arată într-un comunicat.

Dokic, 34 ani, susține că această carte nu este o răzbunare personală și dorește doar să-i ajute pe cei care trec prin experiența violenței în familie: ''Nu arăt cu degetul, nu dau vina pe nimeni. Este vorba doar de a merge înainte. Lumea crede că atunci când ieși dintr-o situație a abuzurilor, totul e bine. Dar nu e așa. A trebuit să lupt apoi, am suferit de depresie și am fost la un pas de sinucidere. Mi-am pierdut mult din stima și încrederea în mine. Cartea se numește 'Indestructibilă', dar în final aproape m-a distrus. Tot ce voiam era o vorbă bună de la cineva, voiam să vină cineva să vorbească cu mine, să mă întrebe dacă vreau ceva. Dar nimeni nu era acolo''.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT