Şoc în sport! Dennis Rodman, condamnat la muncă în folosul comunităţii

Tuesday, 07 February 2017, 10:16 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Extravagantul Rodman, fostă vedetă a NBA în cadrul echipei Chicago Bulls din perioada legendarului Michael Jordan, se afla la volanul vehiculului său 4x4, pe 20 iulie, la primele ore ale dimineții, în momentul în care s-a angajat pe breteaua de acces a autostrăzii nr.5, la Santa Ana (California), însă pe contrasens.

După ce a constrâns șoferul unui BMW să lovească parapetul lateral pentru a evita o coliziune, fostul star al baschetului, astăzi în vârstă de 55 ani, a fugit de la locul incidentului, înainte de sosirea poliției, scrie Agepres. 

El absentat luni de la pronunțarea pedepsei sale de către tribunalul Comitatului Orange, care l-a condamnat la 30 de ore de muncă în folosul comunității, pe care le va efectua într-un spital, conform avocaților săi, fostul baschetbalist fiind totodată sub supraveghere în următorii trei ani.

Rodman, supranumit "Viermele", cunoscut în cursul celor 14 ani de carieră pentru cele cinci titluri de campion al NBA, cucerite cu Detroit Pistons și Chicago Bulls, dar și pentru multiplele sale tatuaje, piercing-urile și părul vopsit, este astăzi promotorul unor site-uuri de jocuri și a unei mărci de vodcă.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI