Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

SIMONA HALEP. Reacţie FULMINANTĂ a lui Cristian Tudor Popescu la performanţa româncei

Saturday, 25 October 2014, 14:42 Sursă: REALITATEA.NET

"Simona este în zonă, acolo unde îţi iese totul. Digeri cu uşurinţă greşelile. Simona a jucat foecare minge. Se gândea să câştige fiecare punct. S-a gândit doar la acel timp de mingi. N-avea ce să facă Radwanska în faţa stilului stânga-dreapta al lui Halep. Parcă era un meci de box, de categoriile semi-grea cu pană. Nu i-a dat timp polonezei. Miezul de stea din Simona străluceşte mai tare decât diamantele de pe ceasul lui Williams. Acest Turneu al Campioanelor este mai mult decât un al cincilea grand slem al anului, aşa cum este el considerat. Toate meciurile sunt cu jucătoarele din TOP 10.

Starea fizică a Simonei este incredibiă. Nu pune singură presiune pe ea. Nu s-a crispat deloc în meciurile susţinute până acum. Eu am mai spus: Simona este în alt cer, mult mai sus decât noi. Meciurile acestea îi cresc vizibilitatea mondială. Cred că meciul de mâine va fi istoric. Am văzut-o executând-o lovituri foarte rare în meciul cu Radwanska. Rare pentru arsenalul ei. Cred că vom vedea un joc mare mâine între Simona şi Serena. 

Simona a luat-o cu ea în semifinală pe Serena. Dacă nu lua acel set cu Ivanovici, americanca nu mai era în finala cu Simona Halep", a spus CTP la Realitatea TV.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT