Simona Halep, veste-bombă de la WTA după ce s-a retras de la Turneul Campioanelor

Thursday, 18 October 2018, 16:15, Sursă: REALITATEA.NET

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, ultima competiţie majoră din acest an, din cauza problemelor de sănătate, anunţă WTA. Galeria Foto.

Adaugă părerea ta

Deşi s-a deplasat la Singapore, numărul 1 mondial, potrivit site-ului oficial WTA, a decis să nu participe la turneu.

"Mereu este dificil să te retragi de la un turneu important. Cred că este pentru prima dată în viaţa mea când fac acest lucru. A fost o decizie grea, dar este mai bine pentru sănătatea mea", a precizat Simona Halep, potrivit wtatennis.com, care a mai adăugat: "Darren a fost 100% de acord cu retragerea mea pentru că este îngrijorat pentru spatele meu şi mi-a spus că cel mai important este să pun sănătatea pe primul loc. Mereu a făcut acest lucru de când am început să lucrăm împreună.

Simona Halep a mai primit, totuşi, şi o veste bună de la WTA: românca va fi recompensată cu un Porsche 718 Boxster GTS, acesta fiind premiul dedicat sportivei care termină anul pe primul loc în tenis, potrivit Digisport. Este a doua oară când se întâmplă asta în cazul Simonei Halep. Acest bolid valorează cel puţin 100.000 de euro şi se alătură celorlalte "bijuterii" din garajul jucătoarei, cum ar fi: Range Rover, Mercedes AMG GT ER Coupe, Mercedes CLS AMG şi Porsche Panamera. Cum arată maşina primită acum de Simona, în Galeria Foto.

Turneul Campioanelor, găzduit de Singapore, fără Simona Halep, se dispută în perioada 21-28 octombrie.