Selecționerul Ambros Martin, susținut de jucătoare! “Nu poate face magii”

Monday, 17 December 2018, 18:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Selecționerul echipei naționale de handbal feminin, spaniolul Ambros Martin, este contestat după parcursul României la Campionatul European din Franța. Portarul Denisa Dedu i-a luat apărarea ibericului, susținând că este un antrenor de mare valoare, potrivit realitateasportiva.net.

România s-a clasat pe locul patru la EURO 2018, după ce a pierdut duminică finala mică împotriva Olandei, scor 24-20.

Nume grele ale handbalului românesc – Cristian Gațu, Radu Voina sau Gheorghe Tadici – au criticat implicarea lui Ambros Martin în pregătirea Campionatului European. Tehnicianul spaniol antrenează și campioanei Ungariei, Gyor.

Cârcotași vor apărea tot timpul! Nu sunt în măsură să comenteze deciziile antrenorului. Da, consider că e genul de antrenor de cam avem nevoie. Vorbim de un antrenor care a câștigat Champions League de atâtea ori, nu știu dacă se poate contesta valoarea dânsului. Este un antrenor care ne-a ajutat foarte mult. Cred că se vede o evoluție la echipa națională. Într-adevăr, la Campionatul European s-au văzut anumite lipsuri, dar se pot corecta. (Ambros Martin) nu poate face magii așa, dintr-odată“, a spus Denisa Dedu la DigiSport.

După parcursul de la EURO 2018, ‘tricolorele’ au obținut calificarea directă la Campionatul Mondial din 2019, găzduit de Japonia.

Contează foarte mult acest lucru. Vom avea un program de pregătire mai detaliat. Ne ușurează oarecum drumul și e foarte bine“, a mai precizat Denisa Dedu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri