Scandal uriaș. Unui fotbalist din România îi este interzis să mai joace fotbal timp de 2 ani

Monday, 02 December 2019, 17:16 Sursă: realitatea.net

Fotbalistul de la Chindia Târgoviște, Mihai Voduț, a primit astăzi (2 decembrie 2019) o sentință uluitoare, pentru toată lumea, din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Nu mai are voie să joace fotbal pentru doi ani de acum înainte. În plus trebuie să plătească și o amendă uriașă, de 300.000 de lei. Sancțiunea vine ca urmare a faptului că Voduț a jucat la pariuri, mizând chiar pe un meci în care era și el parte.

Adaugă părerea ta

Sentința dată de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fobal a venit ca o ghilotină pentru clubul Chindia Târgoviște, club ce trece printr-o mperioadă extrem de dificilă, din perspectiva rezultatelor sportive. După o serie de amânări sentința celor de la FRF a fost următoarea, în ceea ce îl privește pe Mihai Voduț.

„Admite sesizarea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva , În baza art. 60 alin. 5 din Regulamentul Disciplinar se sancționează pârâtul Voduț Mihai cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani și obligarea la plata unei penalități sportive în cuantum de 300.000 de lei. Executorie în ce privește penalitatea sportivă și executarea sancțiunii interzicerii oricărei activități legate de fotbal începând cu data pronunțării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din Regulamentul Disciplinar.”

Citește continuarea pe realitateadedambovita.net