Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal URIAȘ la clubul lui Mitriță! Un fotbalist trecut pe la Barca și City, acuzat de hărțuire sexuală! „Mă atingea în fiecare zi!”

Thursday, 23 July 2020, 13:15 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Acțiunea clubului vine ca urmare a unor declarații făcute de „Skyler B”, o fostă angajată a clubului, care a susținut pe Twitter că David Villa „o atingea în fiecare zi” în timpul celor cinci ani petrecuți la club.

„Clubul de fotbal New York City a aflat de acuzațiile făcute de un fost intern, văzându-le pe social media. Tratăm această problemă cu seriozitate și nu tolerăm hărțuirea în niciun fel, în niciun domeniu al organizației noastre. Am lansat imediat o anchetă în această privință”, a scris clubul într-un comunicat.

„Skyler” susține însă contrariu celor declarate de club în comunicat, spunând că șefii s-au amuzat chiar pe seama gesturilor lui David Villa.

„Credeam că primesc oportunitatea vieții când am primit acest stadiu. În schimb, am primit un David Villa care mă atingea în fiecare zi, iar șefii mei credeau că este un material de comedie excelent. Femeile suficient de curajoase să-și spună poveștile lor cu voce tare sunt eroinele mele”, a spus tânăra.

David Villa respinge acuzațiile și îi invită pe oameni să-i respecte dreptul la prezumția de nevinovăție.

Citește pe realitateasportiva.net comunicatul lui David Villa.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT