Romania - Germania EURO U21. Nemţii sunt incredibili! Îşi bat joc de noi. Scriu că noi facem scandal

Wednesday, 26 June 2019, 20:47 Sursă: REALITATEA.NET

Romania - Germania este semifinala de la EURO U21 pe care o aşteaptă cu sufletul la gură o ţară întreagă.

Adaugă părerea ta

Romania - Germania se joacă joi, de la ora 19.00, la Bologna, în direct la TVR 1 şi TVR HD. Romania U21 s-a calificat deja la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, dar visul nostru merge mai departe: să ne calificăm în finala EURO U21 şi, de ce nu?, să câştigăm turneul. Din păcate, la ora meciului se anunţă temperaturi toride, caniculare, de 40 de grade Celsius.

Mihai Stoichiţă, oficialul FRF, a afirmat că vrea să facă un memoriu la UEFA, pentru a schimba ora de disputare a meciului, tocmai din cauza condiţiilor de climă. Jurnaliştii nemţi de la BILD văd în asta un scandal provocat de Romania la acest turneul final.

Informaţii despre echipa naţională de tineret şi pe www.frf.ro

"Est-europenii provoacă primul scandal de la turneul final. După ce semifinalele au fost stabilite, UEFA a decis să schimbe programul din senin. Ordinea meciurilor a fost inversată. Românii acuză teoria conspirației, spunând că italienii se răzbună pentru că echipa lor este responsabilă pentru eliminarea gazdelor. Meciul de la Bologna va începe la o temperatură de 41 de grade Celsius, un adevărat chin pentru fotbaliști. Un oficial al Federației a spus că aceasta este o crimă!", au scris cei de la Bild, potrivit Digisport.

Romania - Germania la EURO U21 urma să se dispute joi, de la ora 21:00 (ora Italiei), dar a fost mutat de UEFA cu trei ore mai devreme (18:00, tot ora Italiei, adică 19.00 în Romania), atunci când se așteaptă o temperatură de peste 40 de grade Celsius.

Citiţi şi:

Ianis Hagi, transfer de 10 milioane de euro. Gică Hagi a impus o clauză de titular

Iată ce spusese Mihai Stoichiţă despre programarea partidei la ora 19.00: "Este crimă dacă se întâmplă acest lucru! Nu cred că vom juca de la ora 19:00. Nu se poate! M-am uitat pe prognoză, nu știu dacă se poate juca fotbal pe vremea asta. Nu știu acum care sunt regulile. Dar știu că la orice loc de muncă activitatea se suspendă după 36 de grade. Nu știu dacă se poate juca la 19:00. Nu mi se pare corect ca o echipă să joace de la 19:00 și altele de la 22:00. Nu știu ce va fi. Vom face un apel la UEFA! Este un vald de căldură extraordinar în zona asta a Italiei!".

Romania U21 - Germania U21 se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00. În a doua semifinală, de la ora 22:00, se vor întâlni Spania şi Franţa.