ROMANIA - GERMANIA EURO U21. Imagini incredibile din vestiarul naţionalei! Cine a desfăcut şampania

Tuesday, 25 June 2019, 18:27 Sursă: REALITATEA.NET

Romania U21 va juca împotriva nemţilor joi, de la ora 19.00, în direct la TVR 1 şi TVR HD. Cealaltă semifinală este Spania - Franta. Pentru noi, este foarte importantă această performanţă de la EURO U21. Pe lângă faptul că ROMANIA s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, avem speranţa că şi naţionala mare poate creşte, odată cu transferul treptat al acestor jucători de la tineret spre seniori. Romania U21 a ştiut să se şi distreze după meciul cu Franta. Elevii lui Mirel Rădoi au desfăcut şampania în vestiar, cel care a dat tonul distracţiei fiind Ionuţ Radu, căpitanul tricolorilor.

"Așa se sărbătorește cu stil o calificare în semifinalele unui Campionat European! Bucuria de nedescris a tricolorilor U21 la finalul partidei cu Franța! Așa să ne bucurăm și după meciul contra Germaniei!", au scris cei de la FRF.

Citiţi şi:

Romania s-a calificat în semifinale la EURO U21, dar au fost şi clipe-şoc: soţia lui Manea, lovită

Romania U21 a marcat 8 goluri în grupă şi a primit numai 3 goluri. Acestea nu sunt singurele recorduri și cifre impresionante ale actualei generații a naționalei României de tineret. Pe site-ul FRF.ro apar alte 8 performanțe stabilite de această generație de excepție.

-2 ani de invincibilitate în partide oficiale (13 meciuri)
-Cea mai mare performanță din istorie la nivel U21
-Cea mai bună apărare din Europa: 7 goluri primite în 13 meciuri
-Record istoric de spectatori în preliminariile EURO (Cluj-Napoca)
-Pușcaș, golgheterul all-time al naționalei U21 (16 goluri)
-Calificare după 56 de ani la Jocurile Olimpice
-Primele semifinale de turneu final la U21 și seniori
-Cel mai tânăr selecționer de la EURO 2019

La ora 12:00, FRF a anunțat că suporterii naționalei României vor beneficia de 5588 de bilete, scrie şi gsp.ro. Stadionul Renato Dall'Ara din Bologna va fi luat cu asalt de suporterii români. În această dimineață mai erau doar 1.700 de bilete în sectoarele neutre, care s-au epuizat în mai puțin de 20 de minute.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT