Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Record pentru Ciprian Tătăruşanu, portarul naţionalei României

Tuesday, 18 October 2016, 20:59 Sursă: REALITATEA.NET

Cu antrenorul Paulo Sousa amenințat de demitere, Fiorentina trece printr-o perioadă slabă și în campionat este pe locul 14, după șapte meciuri disputate, având o restanță. Echipa a marcat doar șase goluri în Serie A, unde are tot atâtea goluri primite, conform agerpres.

"Criza rămâne departe de poartă. De cea a lui Ciprian Tătărușanu", scrie site-ul citat.

"Într-un moment când fiecare certitudine pare să se prăbușească, portarul echipei viola salvează invincibilitatea pe stadionul Artemio Franchi, ajungând la 457 de minute fără gol primit. Un adevărat record, mai ales dacă se ține cont de statisticile deprimante ale compartimentului ofensiv și de o poziție în clasament total nepotrivită așteptărilor clubului", comentează site-ul.

În meciul din weekend cu Atalanta (0-0), Tătărușanu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai formației sale, alături de Astori.

Tătărușanu nu a mai luat gol la Florența de pe 24 aprilie, când a fost învins de Mandzukic și Morata, fotbaliștii lui Juventus. În actualul sezon, românul nu a primit gol în cele patru meciuri de acasă din Serie A ale grupării viola: cu Chievo (când s-a accidentat, jucând doar 40 de minute), Roma, AC Milan și Atalanta. Acestor partide li se adaugă cea cu Palermo, ultima acasă din precedenta ediție de campionat.

Lucrurile stau altfel în deplasare, unde Fiorentina a încasat câte două goluri în fiecare partidă: cu Juventus, Udinese și Torino.

În actuala stagiune, Paulo Sousa a decis s-l folosească pe Tătărușanu și la meciurile din Europa League. În această competiție, Fiorentina va evolua joi împotriva cehilor de la Slovan Liberec.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT