Real Madrid, Florentino Perez. Decizie revoluţionară: pe cine vrea să numească preşedinte

Monday, 10 September 2018, 11:45 Sursă: REALITATEA.NET

Rafael Nadal a impresionat nu numai în sportul alb, ci şi în sportul rege. Madrilist convins, jucătorul de tenis este văzut ca un candidat perfect pentru a ocupa funcţia de preşedinte al clubului Real Madrid.

Adaugă părerea ta

Declaraţia vine chiar de la actualul preşedintel al Realului, Florentino Perez, care are 72 de ani şi se gândeşte să se retragă în curând. Aflat de 15 ani la conducerea echipei blanco, ca preşedinte, Perez îl vede pe Rafael Nadal ca "un punct de referinţă" în lumea sportului şi în afara ei, conform Mediafax.

În plus, chiar şi Nadal a recunoscut că şi-ar dori funcţia, iar un amănunt interesant este că a vorbim la persoana I plural despre Real:

"Mi-ar plăcea să fiu preşedinte la Real Madrid. Clubul are un mare preşedinte şi nu e ceva la care să te poţi gândi astăzi. Suntem bine aşa cum suntem şi nu cred că Real are nevoie de mine, dar nu poţi să ştii ce se poate întâmpla în viitor", a spus Nadal.

Rafael Nadal este lider în clasamentul ATP şi Nadal a strâns o avere de peste 200 de milioane de dolari în toată cariera.