Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Răzvan Burleanu, decizie în privinţa selecţionerului Christoph Daum

Monday, 10 July 2017, 19:37 Sursă: REALITATEA.NET

"În privinţa domnului Daum suntem într-o procedură în momentul de faţă de analiză. Se va termina cât mai repede posibil. După ce o să avem această analiză, e un dublu filtru, la nivel de Comisie Tehnică şi apoi la nivel de Comitet Executiv, o să putem răspunde acestei întrebări", a declarat Răzvan Burleanu.

Şeful de la Casa Fotbalului a precizat şi că nu există niciun conflict între FRF şi LPF, cu referire directă la declaraţia lui Gino Iorgulescu care a afirmat că l-ar demite imediat pe Christoph Daum dacă decizia i-ar aparţine.

"E o libertate de opinie. Să nu credeţi că la nivel de Comitet Executiv avem unanimităţi peste unanimităţi pe orice subiect. Cu criticile m-am obişnuit. Atât timp cât credem cu tărie că lucrurile pe care le facem, indiferent de subiect, sunt cu bună credinţă nu avem de ce să nu mergem mai departe. Nu este niciun conflict între federaţie şi ligă şi cred că preşedintele ligii vă poate confirma. Sunt puncte diferite pe care le împărtăşim şi unii şi alţii, au fost şi subiecte legate de sistemul competiţional, în care şi noi şi televiziunile deţinătoare de drepturi tv am intervenit. Echipele nu şi-au dorit şi au parte de un sistem şi bune şi cu rele aşa cum a fost şi ediţia precedentă de campionat", a încheiat Burleanu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT