Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rădoi pregătește meciul României cu Islanda! “Observăm și cele mai mici detalii, care pot face diferența”

Friday, 17 April 2020, 19:16 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Meciurile din barajul pentru turneul final al Campionatului European, programate inițial în luna martie și mutate ulterior pentru luna iunie, au fost din nou amânate.

Datele exacte de disputare ale meciurilor decisive urmează să fie comunicate de UEFA, în funcție de evoluția situației privind COVID-19.

România este calificată în play-off-ul Ligii Națiunilor și va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinală. În cazul unui succes, ‘tricolorii’ vor juca pentru locul la EURO 2020, tot pe teren străin, în fața Bulgariei sau Ungariei.

Cel mai greu este pentru jucători, pentru că ei nu au activitate la club, acolo unde se desfășoară munca lor în mod curent. Pentru mine și ceilalți membri ai staff-ului, activitatea este aceeași ca într-o perioadă non-FIFA, mai puțin monitorizarea pe viu a jucătorilor, în meciurile noi din fiecare săptămână.

Noi revedem materialele video cu prestațiile jucătorilor noștri, avem un proces de analiză a prestațiilor lor din ultima vreme la club, apoi în meciuri ale echipei naționale, unde analizăm evoluția lor în angrenaj cu alți tricolori. ”

Citește continuarea declarației lui Mirel Rădoi pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT