Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Presa din Polonia a "explodat". Ce-a scris despre Simona Halep

Thursday, 25 July 2019, 18:20 Sursă: REALITATEA.NET

Polonezii susțin faptul că familia Ceaușeșcu se implica în fotbalul românesc, acesta fiind motivul pentru care performanța Simonei Halep ar fi una mai mare decât a Stelei 1986, în opinia lor.

”România și-a găsit din fericire și eroi pozitivi. Simona Halep a fost primită de zeci de mii de fani după triumful de la Londra, pe Arena Națională. Săptămâna trecută, mii de fani au scandat spontan, din toata inima, 'Si-mo-na, Si-mo-na, Si-mo-na'. Campioana de la Wimbledon a urmărit împreună cu fanii cele 55 de minute magice din finala cu Serena Williams. Fanii care au venit nu au fost constrânși, ci au asistat la o sărbătoare autentică.

Acest succes este mai important decât cel al Stelei din 1986. În primul rând pentru că este curat și nu e pătat cu sânge. Din păcate, este înfricoșător să te gândești cât de multe lucruri urâte s-au întâmplat până s-a ajuns aici, câți oameni au suferit ani întregi pentru ca 'geniul din Carpati' să-și croiască drumul spre victoria împotriva Barcelonei. Cu fiul său, Valentin Ceaușescu, în fruntea clubului", au comentat polonezii de la Przeglad Sportowy, citați de ziare.com.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT