Burleanu, anunţ de ultimă oră după ce Virgiliu Postolachi, de la PSG, a fost naturalizat

Thursday, 27 September 2018, 15:39, Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat joi că va face tot ce este posibil pentru ca talentatul fotbalist Virgiliu Postolachi, de la PSG, care recent a obţinut cetăţenia română, să joace pentru naţionalele noastre, în contextul în care federaţia din Republica Moldova face presiuni pentru a-l păstra.

Adaugă părerea ta

La 18 ani, Postolachi are două titluri de campion al Franţei, la juniori U17, şi pe 25 septembrie a obţinut certificatul de cetăţenie română în Franţa, de la ambasadorul României în Hexagon, potrivit Agerpres.

''Primul pas a fost făcut, l-am sprijinit pe Virgiliu Postolachi să obţină cetăţenia română, dar acum şi colegii noştri din R. Moldova trag de el să joace pentru naţionala lor, astfel încât ne aşteptăm să intrăm într-o procedură juridică la nivel de FIFA. Noi vom face tot ce ne stă în putere ca Virgiliu să joace pentru România. El deja a luat o decizie, doreşte să joace pentru România, a refuzat să meargă să joace pentru naţionala din R. Moldova, dar federaţia de acolo trage de el în continuare şi încearcă să folosească orice posibilitate de a-l convinge să joace pentru ei. Acum situaţia nu este atât de clară, fiindcă şi moldovenii insistă foarte mult, dar nici noi nu vrem să renunţăm şi vom face tot ce putem ca el să joace pentru noi'', a spus Burleanu, cu prilejul lansării competiţiei Cupa Satelor de la Muzeul Satului din Capitală.