Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Performanţă pentru Andreea Mitu: a câştigat primul titlu WTA din carieră

Monday, 25 April 2016, 09:23 Sursă: REALITATEA.NET

Traseul Andreei Mitu către finală a fost unul neobişnuit pentru un turneu dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari. Mitu şi Soylu au câştigat titlul fără să dispute cele mai importante meciuri: semifinala (abandon al echipei japoneze Nao Hibino/Kurumi Nara) şi finala (retragere Xenia Knoll/Danka Kovinik). Perechea Mitu/Soylu are însă meritul de a fi trecut în optimi şi sferturi de cuplurile Lenka Kuncikova/Karolina Stuchla (Cehia), scor 6-3, 3-6, 11-9, respectiv Natela Dzalamidze/Veronika Kudermetova (Rusia), scor 6-2, 6-2.

A fost primul titlu WTA câştigat de Andreea Mitu în carieră, românca mai jucând o singură finală până acum, tot la dublu, alături de Patricia Ţig (Bucureşti 2015, scor 2-6, 2-6 cu Kalaşnikova/Schuurs). Deşi a triumfat fără să joace vreun game în ultimele două partide, Andreea s-a arătat încântată de performanţă, conform Mediafax.

"Nu a fost finala pe care o aşteptam, dar suntem bucuroase pentru primul titlu câştigat împreună! Mulţumesc, Ipek Soylu, pentru o săptămână grozavă. Abia aştept să ne reîntâlnim", a fost mesajul postat de Mitu pe Facebook.

Performanţa din Turcia îi aduce Andreei un premiu important! Fiecare campioană de la dublu este recompensată cu un cec în valoare de 6.150 de dolari şi 280 de puncte WTA! Andreea începe o nouă provocare în această săptămână şi s-a înscris la dublu şi la Marrakech (Maroc), alături de Katarzyna Piter din Polonia.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT