Pancu a luat foc după primul eșec al Rapidului!

Saturday, 02 March 2019, 19:37 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Progresul a înscris două goluri din penalty. Fundașul rapidist Alex Iacob a fost eliminat în minutul 31. Lucian Goge a reușit golul de onoare pentru Rapid, în minutul 55.

„Din păcate, am fost singurul din club care a transmis un mesaj acum două săptămâni. E normal, apare o relaxare când toată lumea ne vede Real Madrid, când oamenii din club de la noi spun că avem echipă peste tot ce e Liga a 3-a, că suntem de Liga a 2-a în față. Când vii din pregătire după 7-8 victorii, dar cu adversari modești, cu mulți jucători noi… ești surprins de agresivitatea unor adversari pentru care ‘jos pălăria’. Le-am spus toată săptămâna că este un meci de luptă, e primul meci, pe o suprafață cu care nu suntem obișnuiți. În a doua repriză, mi-a plăcut atitudinea, modul în care s-au sacrificat, modul în care au alergat până la epuizare.”

Citește continuarea declarației pe realitateasportiva.net. Este prima înfrângere în campionat pentru giuleșteni, care se mențin pe prima poziție a clasamentului din Seria a II-a, cu un avans de 3 puncte față de CS Afumați.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri