Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nadia Comăneci este în doliu! O pierdere imensă

Thursday, 17 November 2016, 12:17 Sursă: REALITATEA.NET

Nadia Comăneci a avut un mesaj pe pagina ei de socializare. 

"Daniel Prodan, O pierdere imensă în sportul românesc! Suntem alături de familia îndurerată.", este mesajul Nadiei Comăneci. 

Daniel Prodan, fostul mare fotbalist al Naționalei, a murit miercuri, 16 noiembrie, în casa sa din Voluntari, în urma unui infarct. Fostul fotbalist avea 44 de ani. 

Tragicul anunț a fost făcut de jurnalistul Realitatea TV Dorin Chioțea, pe pagina sa de Facebook, care a oferit și detalii despre încercările de resuscitare care au durat 3 ore.

"De patru ori a fost resuscitat Didi Prodan în prima oră de intervenție a medicilor. De tot atâtea ori i-a fost repornită inima, în pusee de câte 10 secunde (de trei ori), apoi de 20 de secunde (ultima dată).
Pentru încă două ore după instalarea asistolei (stopul cardiac) au continuat eforturile de resuscitare. Abia la final cele două echipaje au aflat numele pacientului, de la niște prieteni de familie.

Atacul de cord a survenit la foarte puțin timp după ce soția sa a venit de la serviciu. După ce s-au îmbrățișat, cei doi s-au decis să pună masa, iar imediat ce s-a ridicat de pe canapeaua unde viziona un program TV Didi s-a prăbușit sub privirile Liciniei și ale fiului său de 16 ani, Răzvan, fotbalist la Atletico Regal București.

Corpul fostului internațional a fost ridicat de medicii legiști pentru autopsie. Poliția a ajuns, de asemenea, la locuința din Pipera/ str Erou Iancu Nicolae a fostului internațional, unde oamenii s-au adunat la poartă pentru a depune flori și a aprinde lumânări", a scris Dorin Chioțea pe Facebook.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT