Lovitura anului în Liga 1! Adi Mutu s-a dus la Gigi Becali, la palat, şi i-a propus ceva incredibil

Monday, 23 April 2018, 13:52 Sursă: REALITATEA.NET

Adrian Mutu a părăsit postul de manager sportiv al FRF şi a mers la FC Voluntari, unde şi-a început cariera de antrenor principal.

Adaugă părerea ta

Totuşi, înainte de acest pas, "Briliantul" a încercat marea cu sarea. A mers la Gigi Becali şi i-a propus să-l numească pe el antrenor, în locul lui Nicolae Dică, susţine fanatik.ro.

Adrian Mutu a discutat cu Gigi Becali preluarea FCSB! Deşi nu antrenase pe nimeni până la momentul discuţiei lor, Mutu i-a propus lui Becali, nici mai mult, nici mai puțin decât să îl numească în locul lui… Dică! Patronul FCSB a fost uşor surprins de încrederea excesivă pe care Mutu o are în calităţile sale de tehnician şi i-a spus clar: „Dică nu pleacă de la echipă până la vară. Dacă ia titlul, rămâne în continuare. Dacă nu câştigăm campionatul, voi vedea atunci pe cine pun. Tu nu ai antrenat pe nicăieri, nu ai demonstrat ce poţi. Du-te şi ia o echipă şi pe viitor o să te am în vedere!”, scrie sursa amintită.

Altfel, Mutu a debutat cu dreptul în cariera de antrenor. FC Voluntari a învins, sâmbătă, în deplasare la Chiajna, cu 1-0, în play-out-ul Ligii 1.