Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mirel Rădoi: După moartea lui Ekeng, fiul meu mi-a spus că îi este frică să mai joace fotbal

Sunday, 08 May 2016, 18:49 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul antrenor al Stelei în condamnă la rândul său pe vinovaţi şi spune că nu ar trebui să existe toleranţă faţă de greşelile acestora. Tehnicianul a povestit cum a trăit tragedia lui Ekeng, dar şi un moment emoţionant care l-a avut în prim-plan pe fiul său, de doar 10 ani, conform Mediafax.

"Eu cred că cei care trebuiau să aibă grijă nu ar trebui absolut deloc menajaţi. Cred că în astfel de cazuri ar trebui să fie toleranţă sub zero dacă s-ar putea. Cred că locul celor care au făcut altceva decât trebuia făcut nu este printre noi! Altfel, nici nu se poate gândi cineva că în 2016 un jucător care face un stop cardiac pe teren să fie dus la spital după patru minute, când eşti la nici un minut pe jos de acel spital. Prima oară am vazut asta la televizor şi am rămas şocat. Am stins televizorul pentru două minute, pentru că nu ştiam, eram şocati. Nu ştiam cum să reacţionăm.

Am incercat să îi explic fiului meu că nu e ceva foarte grav, dar ştiţi cum e, în mediul online....Imediat a apărut şi chiar mi-a spus că îi este frică să mai joace fotbal", a spus Rădoi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT