Liga 1. Cum a râs Ionel Ganea de Gigi Becali după ce Viitorul a câştigat titlul şi la TAS

Thursday, 13 July 2017, 16:41 Sursă: REALITATEA.NET

Ionel Ganea, prieten şi fost coleg la prima reprezentativă cu Gheorghe Hagi, consideră că Viitorul a meritat să câştige campionatul datorită constanţei pe care a avut-o pe tot parcursul sezonului trecut şi a comentat ironic decizia luată de FCSB de a contesta la TAS acordarea titlului.

Adaugă părerea ta

"Viitorul merita să câştige acest campionat. S-a impus pe merit, iar această decizie risipeşte acum complet ceaţa de pe acest caz. Dacă ar fi să mă gândesc la principalul atu al formaţiei lui Hagi... pot să spun că acesta a fost constanţa pe tot parcursul sezonului. FCSB a pierdut. Marelui patron, omul învăţat cu corectitudinea în viaţă şi în sport, nu-i rămâne de făcut decât un lucru, conform Mediafax.

Ciobănaşul (n.r. - râde) trebuie să mai facă încă un proces la TAS (n.r. - Tribunalul de Arbitraj Sportiv) pentru a câştiga Supercupa României. Dacă nici de această dată nu-i va ieşi, probabil doar trupele NATO îl vor mai putea ajuta", a afirmat Ionel Ganea.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a validat, joi, titlul de campioană a Ligii 1 cucerit în sezonul 2016-2017 de către FC Viitorul Constanţa, după contestaţia făcută de FCSB.