Coronavirus - România: 35003 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

JO 2016: Haltere. Gabriel Sâncrăian despre performanţa de la Rio: "Această medalie este totul!"

Friday, 19 August 2016, 21:33 Sursă: News.ro

"Această medalie înseamnă totul pentru mine, deoarece eu mă pregătesc de foarte mult timp, îmi doresc de foarte mult timp ca să obţin o medalie la JO şi sunt foarte mulţumit că am reuşit să o iau acum. A fost o experienţă foarte frumoasă, am avut un concurs foarte bun, cel mai bun concurs al meu de foarte mult timp, am reuşit să fac şase din şase, ceea ce n-am mai făcut cred de peste zece ani", a spus Sâncrăian.

Jucătorul de tenis de masă Adrian Crişan, care s-a aflat la Rio la a cincea participare la JO şi a ajuns până în optimile de finală, a spus că anul trecut a avut probleme din cauza unei accidentări. "Din păcate anul trecut am fost puţin accidentat şi nu am putut să mă antrenez cum mi-am dorit. Ultima perioadă de pregătire m-a readus în formă, am dat maxim acolo, am participat la a cincea Olimpiadă şi acum o să continui la echipa naţională", a precizat Crişan.

Elizabeta Samara, care la individual a fost eliminată în turul trei de numărul1 mondial Ning Ding şi pe echipe a pierdut cu România în primul tur în faţa Coreei de Sud, spune că în concursul pe echipe româncele au avut şansa în mână. "La individual recunosc că nu am avut şansă, am jucat cu locul unu mondial, campioană olimpică, mondială. A fost o neşansă. La echipe am avut şansa în mână. A fost pe muchie de cuţit. Poate că ne-am grăbit puţin", a explicat ea.

Jocurile Olimpice de la Rio se încheie duminică. Sportivii români au obţinut patru medalii: aur în proba pe echipe la spadă feminin, argint la tenis în proba de dublu masculin (Florin Mergea/Horia Tecău), bronz la haltere (Gabriel Sâncrăian, categoria 85 de kilograme) şi la canotaj (echipajul feminin de 8+1).

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT