JO 2016: Atletism. Andrei Gag despre şanse României la medalii: "Este greu de anticipat"

Monday, 01 August 2016, 10:09 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Sunt pregătit pentru Rio, sperăm să ajungem cu bine și să ne bucurăm de Jocurile Olimpice pentru că este competiția supremă. Sper să concurăm la adevărata noastră valoare, iar rezultatele să vorbească de acum încolo. Greu de spus dacă atletismul se va întoarce cu o medalie de la Rio, dar noi sperăm. Competiția în sine va demonstra cât de bine sunt pregătiți adversarii din celelalte țări. E prima mea calificare la Jocuri, sper să trec repede peste emoții și să fac o competiție la nivelul pregătirii mele", a spus Andrei Gag, conform Agepres.

JO 2016 RIO. Atleta Bianca Răzor despre prezenţa în Brazilia: "Nu îmi este frică de virusul Zika"


Sportivi din loturile de judo, lupte, tir, atletism, handbal feminin și tenis ale României au plecat luni dimineață, de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, la Rio de Janeiro, pentru Jocurile Olimpice de vară, care se vor desfășura în perioada 5-21 august.

Echipa Olimpică a României se va deplasa în zece etape la Rio de Janeiro, următoarele grupuri urmând să plece în zilele de 2, 4, 6, 7, 8 și 12 august.

România va fi reprezentată în total la Rio de un lot de 96 de sportivi și 7 rezerve, la 15 discipline, după ce săritorul în înălțime Mihai Donisan, aflat deja în Brazilia, a fost suspendat de la Jocurile Olimpice de Federația Internațională de Atletism pentru dopaj.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI