Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ivan Patzaichin, Doctor Honoris Causa al UNEFS Bucureşti

Monday, 03 October 2016, 19:32 Sursă: REALITATEA.NET

Conform instituţiei superioare de învăţământ, titlul a fost acordat ”ca o recunoaştere a succesului unei vieţi închinate sportului, pentru dedicarea şi contribuţiile sale privind reprezentarea şi dezvoltarea sportului românesc pe plan mondial”.

Ceremonia s-a desfăşurat în prezenţa mai multor personalităţi ale sportului românesc, precum Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Octavian Bellu, Nicu Vlad sau Laura Badea, conform Mediafax.

"În martie se împlinesc 50 de ani de când eu am plecat dintr-un sat uitat, aşa cum spunea partenerul meu de atunci. Copilul acela şi-a dorit să fie campion şi am ieşit de mai multe ori campion. Nu m-am gândit niciodată la o asemenea onoare pe care de a primi un astfel de titlu. Este un moment care mă emoţionează extraordinar de mult şi mă onorează în acelaşi timp. M-aţi introdus într-o lume la care nici nu visam. Întotdeauna mi-am dorit să fac lucruri mai bune, întotdeauna am păşit în lumea acestui sport, în familia sportului românesc, şi am dăruit ceea ce am considerat eu că sunt în stare să fac şi întotdeauna am zis că nu e suficient cât am făcut", a declarat Ivan Patzaichin în cadrul ceremoniei din Sala de Marmură a UNEFS.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT