Ion Țiriac a inaugurat un nou patinoar în Otopeni. La cât se ridică investiţia?

Wednesday, 07 December 2016, 16:14, Sursă: REALITATEA.NET

Ion Țiriac a inaugurat, miercuri, patinoarul de 3,6 milioane de euro construit din fonduri proprii, în trei luni, la Otopeni, în cadrul unei festivități la care au participat numeroase personalități sportive.

Adaugă părerea ta

Patinoarul, primul construit în zona Ilfov-București în ultimii 64 de ani, este singurul care funcționează la ora actuală, după ce arena "Mihai Flamaropol" a fost demolată.

Pe gheața din Otopeni copiii de la cluburile de hochei și patinaj artistic din Capitală se vor putea antrena gratuit, Ion Țiriac asigurând de altfel și transportul acestora cu un autocar. De asemenea, se vor organiza cursuri de hochei și patinaj artistic pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani în cadrul unei școli dedicate. Accesul pentru publicul larg va fi permis în primul trimestru al anului 2017.

Ion Țiriac a primit o crosă din partea președintelui COSR, Mihai Covaliu, și un puc de la ambasadorul Canadei la București, Kevin Hamilton, anunţă Agepres.

După tăierea panglicii, pe gheața noului patinoar a avut loc un meci demonstrativ de hochei între două echipe de juniori, precum și câteva programe ale unor copii de la cluburile de patinaj artistic.

La inaugurare au fost prezente numeroase personalități sportive printre care Ilie Năstase, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, George Boroi, Simona Halep, Horia Tecău, Marius Copil, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Adrian Stoica, Cristian Gațu, Violeta Beclea Szekely, Monica Iagăr, Sandra Izbașa, Andreea Răducan, Mihai Leu, Bogdan Stelea și Alina Dumitru.

Sursa foto Agepres