Ilie Năstase, sancţionat la nivel internaţional, în urma incidentului de la Fed Cup

Monday, 24 April 2017, 18:31, Sursă: REALITATEA.NET

Una dintre consecinţele suspendării primite de Ilie Năstase din partea ITF, în urma scandalului în care a fost implicat la întâlnirea România - Marea Britanie, de la Mamaia, este că el nu va mai putea participa la turneele de Grand Slam, care sunt organizate de Federaţia Internaţională de Tenis, anunţă CNN.

Adaugă părerea ta

The Sun scrie că Ilie Năstase nu va mai fi invitat în Royal Box (Loja Regală) de pe terenul central de la Wimbledon. Năstase era o prezenţă obişnuită la turneele de la Roland Garros şi de la Wimbledon, notează digisport.ro.

Loja Regală, destinată celebrităţilor şi pritenilor turneului de la Wimbledon, are 74 de locuri şi a fost inaugurată în 1922. Preşedintele All England Club invită în fiecare an, pe baza unor propuneri venite de la comitetul de organizare a turneului şi de la federaţia engleză, membri ai familiei regale, şefi de guverne, oameni din lumea tenisului, parteneri comerciali, membri ai forţelor armate britanice şi alte persoane importante. În 2015, Năstase a fost prezent în Loja Regală, îmbrăcat într-un costum de general.

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, duminică, pe contul oficial de Twitter, că fostul tenisman Ilie Năstase a fost suspendat provizoriu ca urmare a comportamentului pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup România - Marea Britanie, astfel că nu va avea acces la competiţiile ITF şi nu va primi acreditare.