Ianis Hagi: veste proastă pentru fotbalul românesc

Tuesday, 27 November 2018, 20:28 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Plecarea lui Ianis din Liga 1 ar fi o veste proastă pentru fotbalul din campionatul intern, întrucât tânărul de 20 de ani este unul dintre cei mai buni jucători ai întrecerii.

Ianis Hagi spune că o calificare matematică în play-off-ul Ligii 1 Betano ar aduce liniştea pentru cele cinci meciuri rămase din sezonul regulat în 2019.

"Cred că orice jucător îşi doreşte să facă la un moment dat pasul următor, să ajungă la un nivel mult mai înalt şi să joace în cele mai importante campionate ale lumii, dar momentan sunt la Viitorul, am realizat până acum obiectivele pe care ni le-am pus în cap, merge bine aici, jucăm un fotbal frumos şi după aceea vom vedea ce-mi va rezerva viitorul.

Mai sunt cinci meciuri aici. Până la vacanţa de iarnă avem o serie destul de grea, trebuie să scoatem cât mai multe puncte şi să mergem liniştiţi în vacanţa de iarnă cu gândul că suntem matematic calificaţi în play-off", a spus Ianis Hagi pentru site-ul oficial al Viitorului, preluat de Mediafax.

Dinamo (acasă), Gaz Metan (deplasare), FCSB (deplasare), CFR Cluj (acasă) şi Hermannstadt (deplasare) sunt ultimele meciuri din 2018 pentru Viitorul, care ocupă locul trei în Liga 1 Betano, cu 29 de puncte.

Şase goluri în 16 partide a bifat Ianis Hagi în acest sezon pentru Viitorul, în toate competiţiile, la care se mai adaugă şi două pase decisive.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL