Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Hocheistul Eduard Cășăneanu, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Tineret 2016

Thursday, 18 February 2016, 23:43 Sursă: REALITATEA.NET

Cășăneanu s-a impus în clasamentul finalei cu 14 puncte, devansându-i pe slovacul Sebastian Cederle, 12 puncte, și pe germanul Erik Betzold, 11 puncte.

Eduard Cășăneanu a ocupat locul al doilea la viteză, a fost al doilea la precizia șutului, primul la agilitate, al patrulea la rapiditatea șutului, cel mai bun la precizia paselor și al treilea la controlul pucului, potrivit Agerpres. Cășăneanu a intrat în finală cu al doilea punctaj după faza calificărilor.

Eduard Cășăneanu a adus a doua medalie delegației României la Lillehammer, după medalia de bronz cucerită de Mihaela Hogaș, miercuri, în proba de sprint echipe mixte internaționale la patinaj viteză.

Medalia de joi reprezintă a treia clasare pe un podium al unei competiții olimpice multisport de iarnă sub egida CIO, după ce Ioan Panțuru și Nicolae Neagoe au câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Grenoble, din 1964.

România participă la Lillehammer cu 22 de sportivi români (10 fete și 12 băieți), care vor evolua la nouă discipline sportive, până pe 21 februarie.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT