Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HALEP - OSTAPENKO! Românca face dezvăluiri despre adversara ei

Friday, 06 October 2017, 13:31 Sursă: REALITATEA.NET

Avându-l pe Andrei Pavel în loja sa, Simona pare că a găsit ritmul perfect de concurs, echilibrul pe teren şi la nivel mental.

"A fost un meci excelent. Cred că am jucat mult mai bine decât la Wuhan. Am schimbat tactica şi a funcţionat destul de bine. Mi-am făcut jocul. Am jucat solid, constant. Am muncit mult - cred că asta se vede acum şi mă face să am încredere în loviturile mele. Pot folosi bine direcţii diferite şi am şi forţă. Am servit bine astăzi, am început să simt jocul. Pentru că am încredere, simt că pot să controlez fiecare minge în parte. Ies pe teren pentru a lua fiecare minge în parte. Chiar şi înainte de acel meci cu Şarapova simţeam că am destulă încredere, mă simţeam destul de bine. Am jucat destul de bine cu Riske, în acele trei seturi, apoi primul set împotriva Rybarikovei a fost destul de bun şi el. Meci cu meci şi cu fiecare antrenament am început să mă simt bine pe teren, să adun încredere şi să capăt acea dorinţă de a câştiga meciuri", a spus Simona Halep, pentru site-ul WTA, citat de Mediafax.ro.

Pentru un loc în finala turneului de la Beijing, Simona Halep va juca, sâmbătă, împotriva sportivei din Letonia, Jelena Ostapenko.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT