Gică Hagi spune adevărul despre Ianis: de ce este neliniştit

Friday, 26 April 2019, 11:42 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ianis Hagi a făcut un meci foarte bun cu U Craiova, în semifinalele Cupei, când a adus victoria şi calificarea Viitorului în ultimul act, cu cele două goluri marcate în succesul cu 2-0 de la Ovidiu.

Totuşi, după meci, Gică Hagi a anunţat că fiul său este neliniştit din cauză că nu ştie ce va urma pentru el, adică la ce echipă va evolua mijlocaşul ofensiv de 20 de ani din sezonul următor.

"Secretul lui e plăcerea de a juca fotbal. S-a născut talentat, dar îi place să se antreneze. Îi place să se antreneze, are multă personalitate, e un jucător inteligent, cu o tehnică bună. E un tânăr talentat şi face parte dintr-o generaţie care poate reprezenta în viitor aurul României.

Nu e liniştit încă, pentru că nu ştie deocamdată ce va urma pentru el. Mi-a spus un lucru: "Toţi impreună!". Mă bucur că un căpitan spune acest lucru. El transmitea ce vedea în vestiar", a afirmat Gică Hagi.

"Ianis e inspirat în tot ceea ce face. Mă bucur pentru el, pentru că a suferit, dar a muncit, a avut răbdare şi, mai devreme sau mai târziu, lucrurile se aşază. Joacă pentru echipă, munceşte pentru echipă, dar ca decar trebuie să facă diferenţa. E valabil pentru toţi decarii", a spus Gică Hagi la conferinţa de presă, preluat de Digisport.



Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL