FCSB a pierdut prima partidă din 2020, cu FC Basel. Ce jucători evoluează acum la FCSB

Thursday, 16 January 2020, 16:33 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

FCSB a pierdut prima partidă amicală din 2020, 0-1, împotriva elvețienilor de la FC Basel.

Singurul gol al meciului a fost înscris în minutul 84, de Edon Zhegrova, după o fază în care arbitrul nu a dictat un fault asupra lui Cristian Dumitru, jucătorii FCSB-iști s-au oprit, iar elvețienii au continuat jocul și au deschis scorul.

Partida a fost dominată de roș-albaștri, care au avut mai multe ocazii de a înscrie și au dat dovadă de mai multă prospețime, chiar dacă FC Basel era echipa care încheia cantonamentul, iar elevii lui Bogdan Vintilă abia au început pregătirea, scrie fcsb.ro.

Bogdan Vintilă a folosit două formule de echipă. Astfel, în prima parte au jucat Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Panțîru – Popescu, Oaidă, Moruțan – Man, Tănase (cpt), Coman.

În repriză secundă, roș-albaștrii au evoluat astfel: Vlad – Manea, Perianu, Filip (cpt), Momcilovic – Nedelcu, Vînă, Olaru – Niță, Dumitru, Popa. Singurii jucători din lot nefolosiți au fost portarul Toma Niga și grecul Aristeidis Soiledis, acesta din urmă pregătindu-se separat, după accidentarea din meciul cu Universitatea Craiova, ultimul din 2019.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri