Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXCLUSIV VIDEO | Dezvăluiri în direct făcute de logodnicul vicecampioanei Europene, Ioana Gheorghe. Antrenorul Paul Neagu, proxenet pentru nume grele din politică

Saturday, 21 November 2020, 20:48 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Pe lângă faptul că a fost acuzat de comportament violent față de membrele Lotului Olimpic Feminin de Bob și Sanie al României, lui Paul Neagu îi sunt aduse și acuzații de proxenetism și spălare de bani.

Ioana Gheorghe (23 de ani) este prima membră a echipei feminine de bob care a avut curajul să povestească despre calvarul prin care a trecut în anii în care a fost antrenată de Paul Neagu.

Vineri seara, în direct prin telefon la Realitatea Sportivă, logodnicul Ioanei Gheorghe, Toth Michael-Christian, a făcut publice noi detalii despre ce se întâmplă la lot, dar și despre implicarea lui Paul Neagu în activități ilegale de proxenetism.

Potrivit lui Toth, Neagu le-ar obliga pe sportive să se întâlnească cu bărbați din lumea interlopă constănțeană și politicieni locali.

Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, ar fi un client fidel al antrenorului Lotului Olimpic Feminin de Bob și Sanie al României, Paul Neagu (66 de ani).

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT