Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EURO 2016. Ce a spus Anghel Iordănescu la revenirea naţionalei în ţară. A surprins

Tuesday, 21 June 2016, 09:23 Sursă: REALITATEA.NET

“Eu sunt principalul vinovat. În numele echipei şi al meu personal vreau să-mi cer scuze în faţa suporterilor, a iubitorilor de fotbal din România. Îmi asum aceste rezultate, îmi asum comportarea şi evoluţia echipei la acest Euro. Nivelul fotbalului, problemele din fotbalul românesc, ne-au adus în această situaţie”, a declarat Iordănescu la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă.

Iordănescu a precizat că înţelegerea sa cu FRF expiră peste câteva zile şi continuarea lui la conducerea tehnică a echipei naţionale depinde de decizia preşedintelui FRF şi a Comitetului Executiv: “Contractul meu se încheie peste câteava zile. Decizia aparţine preşedintelui Burleanu şi Comitetului Executiv”.

Preşedintele Federaţei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat că se va face o analiză şi că se vor lua unele decizii în urma participării la CE, fără a preciza dacă va continua colaborarea cu Iordănescu. “Rezultatul, acest eşec, din care ar trebui să învăţăm destul de multe, reprezintă o consecinţă a unei investiţii care nu a avut loc timp de 24 de ani. Mai aveţi răbdare să vă anunţăm şi rezultatele acestei analize şi deciziile pe care trebuie să le luăm”, a declarat Burleanu, preluat de news.ro.

Lotul echipei naţionale a ajuns marţi, în jurul orei 3.00, pe Aeroportul Henri Coandă şi a fost întâmpinat de câţiva suporteri. Jucătorii nu au dorit să facă niciun fel de declaraţii.

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, şi a fost eliminată de la Campionatul European încă din faza grupelor. România a ocupat ultimul loc în Grupa A.

România a pierdut anterior cu Franţa, scor 1-2, şi a remizat cu Elveţia, scor 1-1. Jucătorii antrenaţi de Iordănescu aveau ca obiectiv calificarea în optimile de finală ale Euro-2016.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT