Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DOSARUL TRANSFERURILOR. Mărturie SURPRIZĂ a lui MIHAI STOICA

Wednesday, 29 January 2014, 13:32 Sursă: REALITATEA.NET

DOSARUL TRANSFERURILOR. Mihai Stoica a explicat în faţa magistraţilor transferul lui Iulian Arhire de la Oţelul la Pohang Steelers.

"Fac precizarea că valoarea unui jucător aflat la final de contract, cum era Arhire, se calcula conform unei grile, inclusiv în funcţie de vârstă. Astfel, valoarea sa era de 20.000 USD.

Încercând să obţinem o sumă mai mare am supralicitat şi am cerut 150.000 de dolari. Am informat CA şi conducerea executivă despre negocierile cu Sică Puşcoci, care m-a anunţat că suma ce se va obţine peste aceşti 150.000 de dolari (n.r. - suma totală a transferului a fost de 750.000 de dolari) îi va reveni impresarului corean Kim. Fac precizarea că Arhire era un jucător modest şi din acest motiv am fost miraţi de interesul clubului Pohang şi de suma oferită. Suma primită a fost folosită în interesul întregului club.

Am cunoştinţă că patru membri ai clubului Pohang au fost destituiţi în urma acestui transfer. Asta dovedeşte că că mutarea a fost făcută pe prietenie, mai ales că Arhire nu a jucat niciun meci pentru ei", a declarat Mihai Stoica în faţa instanţei, conform ProSport.

DOSARUL TRANSFERURILOR. Mihai Stoica a fost anuntat, saptamana trecuta, sa nu-si faca planuri pentru 29 ianuarie pentru ca trebuie sa se prezinte in fata judecatorilor, asa ca acesta nu a mai plecat cu delegatia Stelei in cel de-al doilea cantonament al iernii din Spania. Motivul: o declaratie care ar putea atarna greu impotriva lui Mihai Stoica.

Sica Puscoci, impresarul care a intermediat transferul lui Iulian Arhire de la Otelul Galati la Pohang Steelers, le-a spus judecatorilor ca i-a oferit lui Mihai Stoica, in mana, 150.000 de dolari.

"Eu am introdus suma de 150.000 de dolari in tara si i-am dat lui Mihai Stoica. L-am informat pe Stoica ca, in situatia in care nu era de acord cu comisionul de 550.000 de dolari, transferul nu se realiza. Eu nu am incasat nicio suma de bani, iar banii luati de la banca sud-coreeana din Germania i-am dat lui Mihai Stoica si reprezentantului Pohang Steelers", a spus Sica Puscoci in instanta.

Mihai Stoica, alături de alţi şapte oameni din fotbalul românesc, e acuzat în DOSARUL TRANSFERURILOR, iar în urmă cu un an, tot la Curtea de Apel, fusese condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Ulterior, Înalta Curte a decis să întoarcă speţa, pentru rejudecare, la precedenta instanţă.Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT