Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DINAMO-STEAUA. Anunț-SURPRIZĂ făcut de conducătorii lui Dinamo după meci

Friday, 18 April 2014, 00:57 Sursă: Mediafax

"Orice echipă are nevoie de întăriri. Şi Steaua va mai face 2-3 transferuri. Şi de la Dinamo vor pleca câţiva jucători care nu au confirmat sau care au confirmat mai puţin. S-ar putea ca doi dintre ei să fi fost pe teren în această seară, dar aceia nu pleacă că nu au confirmat, ci pentru că le-am promis încă din iarnă, când vroiau să plece, să stea până la vară şi dacă vor avea oferte vor pleca. Unul e Grigore, l-am ţinut un an de zile. Am avut nevoie de el, dar acum nu suntem în suferinţă în zona centrală a apărării. Să de-a Domnul să fie o ofertă bună pentru Grigore şi va pleca. Al doilea poate fi Bălgrădean dacă va avea oferte în vară, dar nu pentru că am vrea noi să plece, ci în situaţia în care ar avea oferte", a spus Anghelache.

Oficialul dinamovist consideră remiza din meciul cu Steaua un rezultat pozitiv: "Ţinând cont de raportul dintre cele două echipe nu e chiar atât de rău. Echipa Dinamo a plecat oricum cu un handicap de trei goluri şi nu e uşor să joci în faţa Stelei partida a doua. În prima repriză s-a jucat puţin mai prudent şi de către noi şi am luat un gol. Dar atunci când s-au făcut trei schimbări pe atac am egalat. Repriza a doua am fost cel puţin măcar egali Stelei. Este un lucru pozitiv pentru noi, deoarece suntem o echipă în reconstrucţie care nu a cedat şi care atunci când s-a descătuşat a încercat să joace fotbal. Au mai fost şi multişoare ocazii pe care le-am ratat şi care dă impresia că suntem pe drumul cel bun în reconstrucţie. Mai ales atunci când formaţia este construită mai pe atac aşa cum a fost în repriza a doua. Pune probleme oricărui adversar, aşa cum i-a pus Stelei".

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, joi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), cu echipa Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, şi s-a calificat în finala competiţiei cu scorul general de 6-3.

În tur, la 27 martie, Steaua s-a impus cu scorul de 5-2.

Pe Arena Naţională, golurile au fost marcate de Matei '86 pentru Dinamo şi Tănase '22 pentru Steaua.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT