Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Daum a explicat de ce i-a pus pe jucătorii naţionalei să tragă un autocar cu sfoara

Thursday, 07 September 2017, 23:43 Sursă: REALITATEA.NET

Neamţul de 63 de ani neagă că ar avea o problemă cu fotbaliştii cu personalitate şi are o altă variantă pentru episodul "autocarul".

Cuvintele lui Torje au ajuns până în presa germană, iar conaţionalii lui Daum au vrut să afle şi părerea selecţionerului, care a povestit că episodul invocat de Torje s-a petrecut înaintea meciului cu Danemarca (0-0, pe Cluj Arena), partidă pentru care mijlocaşul lui Karabukspor nu a fost inclus în lot: "Am legat o sfoară de autocar şi le-am spus jucătorilor:Acest exerciţiu a avut un efect pozitiv asupra echipei şi am făcut unul dintre cele mai bune meciuri, cu Danemarca. A fost o experienţă motivaţională", a spus Daum, pentru Agenţia de Presă Germană, citat de Stuttgarter Nachrichten, conform Mediafax.

Deşi Torje susţine că a fost înlăturat pentru că vorbea prea mult în timpul antrenamentelor, Daum spune că nu are o problemă cu un astfel de comportament, ba chiar îl încurajează: "Nu e nimic adevărat! Întotdeauna le-am cerut jucătorilor să vorbească. O echipă care vorbeşte e una care trăieşte", a mai declarat neamţul, pentru sursa citată.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT